Menu Zavřeno

Co nás čeká v zimě a na jaře – Plán akcí

17.1.
(úterý)
DivadloDivadelní představení v Polárce: Slon a mravenec
Divadlo Polárka – Malá scéna, Úterý 17. 1. 2023 v 08:45. Sraz do 8:30 u Polárky. S sebou svačinu, přezůvky a čisté slavnostnější spodní oblečení a boty, které lze v šatně snadno a rychle vysvléct. Děkujeme
Světem zvířat
na Bystroušce
V pondělí 30. 1. (bude ještě upřesněno) od 10:00 nás čeká výukový program Světem zvířat na Bystroušce. Příspěvek na krmení cca 60 Kč/dítě. S sebou svačinu, přezůvky a čistější svrchní oblečení, které lze snadno vysvléct. Děkujeme
Společné sáňkováníSpolečné sáňkování nebo bruslení – volné setkání rodin u rybníka některé sobotní dopoledne či odpoledne s bruslením/sáňkováním, čajem a svařákem, termín a plán podle aktuálního počasí.
25.1.TÁBORY 2023Spuštěno přihlašování na příměstské tábory 2023 pro veřejnost. Více na www.vzavetri.cz. TÁBORY
Návštěva
knihovny
V únoru budou velkým tématem ve školce knížky, proto se vydáme do Žebětínské knihovny. Odchod ze školky v 9:00. S sebou: nedrobivou svačinu (jíst budeme v knihovně), přezůvky, čisté svrchní i spodní oblečení.
21.2.MasopustV úterý oslavíme masopust společným tvořením a zpíváním.
21.2.Den otevřených vrátekV úterý 21. února dopoledne  jsme si pro všechny zájemce o lesní školku připravili Den otevřených vrátek. Den je určen nejen rodičům, kteří si chtějí prohlédnout V Závětří za provozu a vyptat se na všechno, co je zajímá, ale také těm, kteří by k nám rádi zapsali svoje dítě do jarních Kulíšků, Šnečků nebo na školní rok 2023/24. Sejdeme se již v 8:45 ráno, budeme tvořit společně masky a oslavíme masopust. Sebou batůžek s termoskou a svačinou, pláštěnku, dobré boty a teplé oblečení do přírody.
Jarní prázdninyJarní prázdniny 13. – 19. 3. 2023. Provoz LMŠ V omezeném provozu. Na prázdniny je třeba se přihlásit přes webooker.
21.3.(úterý)Třídní schůzkaV úterý 21.3. se od 16:30 uskuteční třídní schůzka. Důležité novinky budou jak k tomuto, tak příštímu školnímu roku, přijďte proto v hojném počtu.
24. 3.Vynášení MoranyNa den jarní rovnodennosti nás čeká vynášení Morany. Zveme všechny školkáčky, Šnečky i budoucí Kulíšky, pojďte s námi!
28.3. (úterý)Den otevřených vrátekV úterý 28.3. od 16:00 čeká všechny zájemce o docházku Informační schůzka spojená s besedou. Schůzka je určena všem, kteří by k nám rádi zapsali svoje dítě do jarních Kulíšků, Šnečků nebo na školní rok 2023/24. 
1.4. (sobota)Jarní brigádaPřijďte nám pomoci dát po zimě školku do pořádku. Sraz po 8. ráno. Co bude třeba udělat a jaké nářadí si máte případně vzít sebou, vše bude dostatečně dopředu upřesněno na nástěnce. Děkujeme všem. Zároveň bude probíhat Ukliďme Česko 2023.
1.4.Ukliďme ČeskoStejně jako minulé roky se ve spolupráci s městskou částí Žebětín zapojíme do dětmi oblíbené a užitečné akce Ukliďme Česko. Během několika týdnů budeme sbírat odpad, který se bohužel opět nahromadil v okolní přírodě. 
6.4.Zelený čtvrtekDílničky pro děti ve školce i Klubu Šnečků. Ve čtvrtek 6. dubna dopoledne  jsme si pro všechny zájemce o lesní školku připravili Den otevřených vrátek. Den je určen nejen rodičům, kteří si chtějí prohlédnout V Závětří za provozu a vyptat se na všechno, co je zajímá, ale také těm, kteří by k nám rádi zapsali svoje dítě do jarních Kulíšků, Šnečků nebo na školní rok 2023/24.
13.4.Kulíšci ze ZávětříVe čtvrtek 13. dubna začínají první letošní Kulíšci.
19.4.SlavnostSlavnost studánek
25.4.ZOOVýlet do Zoologické zahrady.